Fullrate bredbånd

Fullrate bredbånd

Fullrate bredbånd 2019

FullRate bredbånd leverer bredbåndsløsninger af mange slags, fra 25-1000 Mbit/s. Både fastnet og mobil og i mange prisniveauer.

Fullrate bredbånd er især karakteriseret ved at levere mange forskellige typer bredbåndsløsninger til varierende priser. Her er noget for alle brugere, uanset hvad du anvender internettet til. Som leverandør fokuserer Fullrate netop på bredde, også hvad angår kundegrundlag. Alle finder en løsning her.

Hvor høj hastighed har du brug for?

Hvad bruger du især internettet til? Gaming? Streaming? Eller skal du blot sende e-mails, måske tjekke Facebook og læse nyheder? Der er stor forskel på, hvordan vi bruger internettet hver især, og mens det for nogle er alt for langsomt med 25 Mbit/s, er det for andre helt unødvendigt at betale for 1000 Mbit/s.

Du guides til den rigtige hastighed

Det giver derfor god mening, når FullRate bredbånd tilbydes i så mange hastigheder. Omvendt kan det måske være svært at vælge blandt de mange muligheder. Du opfordres til at overveje nogle spørgsmål vedrørende din brug af internettet, inden du vælger bredbåndsforbindelse:

  • Hvad bruger du internettet til? Hvis du er inkarneret gamer, eller du streamer i én uendelighed, har du nok brug for højeste hastighed. Men i de fleste andre tilfælde kan mindre gøre det.
  • Hvor mange bor I sammen i husstanden? Når mange er på nettet samtidig, kræves større hastighed, især hvis I er flere, der spiller eller streamer på samme tid. Men hvis du bor alene, også selvom du spiller eller ser film online, vil du kunne klare dig med en relativt beskeden hastighed.
  • Har du brug for samme hastighed ved download og upload? Måske arbejder du hjemmefra og har brug for at uploade store filer i forbindelse med arbejdet? Hvis ikke, har du sikkert ikke brug for at uploade med høj hastighed, og du kan da vælge abonnement ud fra dette.
  • Har du brug for mobilt bredbånd, eller er du tilfreds med almindeligt bredbånd via kablet netværk?

Har du fiber?

Der er bredbåndsløsninger her til alle behov. Hvilken løsning, der passer bedst til dig, afhænger dels af dine svar på ovenstående spørgsmål, dels af de kabelforhold, der gælder for din bopæl. Du kan få leveret bredbåndsløsninger via telefonstikket, via kabel-TV stikket, og via fiber. Har du fiber, hvor du bor?

Fibernet er hurtigt og stabilt

Nogle store fordele ved fibernetforbindelse er, at hastigheden er meget høj, at enormt mange brugere kan benytte fiberkablet samtidig, og at forbindelsen er meget stabil. Ingen udfald eller forsinkelser. Du tilbydes her fiberbredbåndsforbindelser fra 100-1000 Mbit/s. Men det kræver, at du har fiber enten i din bolig eller ude i vejen foran din bolig. Fibernettet er under udbygning, og mange husstande i Danmark har fiber.

Adskillige typer bredbåndsforbindelser

Der findes adskillige typer af bredbåndsforbindelser, og Fullrate har løsninger inden for alle områder. Bredbånd kan tilbydes enten via telefonstikkets kabler, gennem antennekablet, med hybrid bredbånd eller med mobilt bredbånd. Foruden altså med fiber. Din løsning afhænger af, hvad der er tilgængeligt, hvor du bor. Og så selvfølgelig ud fra hvad du har behov for i retning af hastighed.

1000 Mbit/s Fullrate GigaSpeed

Hvad enten du har fiber eller ej, kan du her i alle tilfælde få en meget hurtig internetforbindelse. Du kan således få leveret bredbåndsforbindelser af meget høj hastighed enten via fiber eller via stikket til dit kabel-TV. Du får 1000 Mbit/s download med begge løsninger, og du er dermed sikker på at kunne spille uden forsinkelser, og du kan streame non-stop i højeste 4K kvalitet. Hurtigt og stabilt.

Gigaspeed med gratis WiFi Boost

Hvis du vælger Fullrate Gigaspeed som din bredbåndsløsning, har Fullrate i 2019 – indtil 15. december – et tilbud, så du får gratis WiFi Boost med i købet. Med WiFi Boost får du den bedste WiFi-dækning i din bolig, og du kan være sikker på at kunne bruge dine enheder i alle kroge af boligen.

300 Mbit/s til familien

Ikke alle brugere af internettet har behov for allerhøjeste hastighed. Fullrate tilbyder bredbåndsløsningen med 300 Mbit/s til dig, der stadigvæk vil have meget hurtigt internet, men som ikke har nødig at have 3-4 gamere online samtidig. Med de 300 Mbit/s kan der fortsat games, og der kan streames i 4k kvalitet, og der kan desuden uploades i 300 Mbit/s. Denne forbindelse er ideel til familien, hvor nogle arbejder hjemmefra, mens andre spiller eller ser film. Der er saft og kraft nok til, at alle i familien kan være online.

100 Mbit/s er stadig nok til de fleste

Denne 100 Mbit/s er reelt løsningen til de fleste, så længe I ikke er en familie af seriøse gamere. 100 Mbit/s er nok til at streame film og serier i 4K opløsning, også på flere enheder samtidig. Desuden klarer de 100 Mbit/s at foretage videoopkald, også mens andre i huset streamer. Med høj upload er denne forbindelse tillige god til at arbejde hjemmefra, og den er ideel til at lægge billeder på nettet.

50 Mbit/s til det moderate forbrug

Trods de beskedne 50 Mbit/s er denne forbindelse stadigvæk hurtig nok til at streame i traditionel billedkvalitet. Generelt er dette bredbåndsforbindelsen til dig, der lever i en husstand med få medlemmer. Ideel til e-mail, sociale medier, almindelig surfing, og desuden tilstrækkelig til hjemmearbejde.

25 Mbit/s til singler

Lever du alene og har ikke behov for at arbejde hjemmefra, så er de 25 Mbit/s sandsynligvis nok til dig. Dette er bredbåndsforbindelsen til brugere, der blot skal tjekke deres e-mails, Facebook og en video på YouTube. Men forbindelsen kan dog stadig bruges til at streame film og serier fra fx HBO eller Netflix.

Tilbud inden for telefoni

Foruden det store udbud i bredbåndsabonnementer tilbyder Fullrate et omfattende sortiment inden for telefoni. Hvis du tilmelder dig en bredbåndsløsning, får du automatisk en fast telefon med i købet, uden ekstra udgift. Du betaler således ikke abonnement for den faste telefon, kun for dit taleforbrug. Hertil tilbyder Fullrate forskellige pakker, hvor du kan få lavere priser på opringninger, også til mobiltelefoner.

Mobilt bredbånd

Du kan også få mobilt bredbånd med lynhurtig trådløs internetforbindelse via 4G. På den måde kan du være online overalt, for der er stabil dækning i hele Danmark. Dette mobile bredbånd inkluderer også brug af laptop og tablet, og du vælger abonnement efter hvilken type udstyr, du skal være online med.